Product was successfully added to your shopping cart.

Importator unic in Romania

  • 0755.015.831 / 0755.149.836

Termeni si conditii

1. DISPOZITII GENERALE
Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site implica automat acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Acest site este intretinut si administrat de catre societatea DAKARD POWER SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului, va fi denumita Client.

2. CONTINUTUL SITE-ULUI
SC DAKARD POWER SRL  defineste prin continut, toate informatiile continute in site in forma de text, date, imagini(poze). Societatea DAKARD POWER SRL isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica continutul acestui site fara a anunta in prealabil. Intregul continut al site-ului este proprietatea DAKARD POWER SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul DAKARD POWER SRL, a oricaror elemente din continut, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din continutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@agromall.ro

3. DECLINAREA RESPONSABILITATII
Fotografiile, descriera, caracteristicile si accesoriile produselor prezentate pe site sunt doar cu titlu informativ, de accea produsele livrate pot diferi in orice fel, fara o notificare prealabila. SC DAKARD POWER SRL face tot posibilul ca produsele livrate sa respecte cat mai mult descrierile prezentate pe site. Totusi, in cazul in care continutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afisate gresit , iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.
SC DAKARD POWER SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate. SC DAKARD POWER SRL descurajeaza utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna cuviinta. Clientul isi asuma in totalitate responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de la SC DAKARD POWER SRL.

4. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE
Mentionam ca toate datele furnizate de catre dumneavoatra sunt confidentiale si sunt folosite doar in scop comercial pentru a elibera factura, certificatul de garantie si pentru expedierea produselor. DAKARD POWER SRL declara ca nu va furniza datele dumneavoastra personale unor terti.
Clientul are dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale precum si incetarea dreptului de a fi contactat de catre Furnizor. Acest lucru se poate face contactand Furnizorul. Datele  dumneavoastra personale pot fi furnizate doar organelor competente la cererea expresa si justificata a acestora. Regulamentul de ordine interioara al companiei contine reglementari cu privire la confidentialitatea informatiilor, iar salariatii si imputernicitii nostri au obligatia de a respecta dispozitiile legale cu privire la protectia datelor conform normelor legale

5. GARANTIA
Garantia produselor achizitionate este de 12, 24 sau 36 de luni, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru vor fi insotite de certificat de garantie. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz. Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie. In cazul nerepararii produsului, precum si a imposibilitatii de inlocuire a acestuia de catre Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achizitionarea altor produse din magazin. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului in cazul nerepararii sau neinlocuirii produsului este valoarea sumei incasate de catre Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.
6. PRETURI SI TAXE
Pretul final platit de Client la ridicarea coletului este format din pretul produsului afisat pe site + cheltuielile de livrare si de transport.
Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.

7. LIVRAREA PRODUSELOR
Produsele achizitionate de pe site vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.
Termenul de livrare este de 48 ore, daca nu se specifica altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul produselor care nu se afla pe stoc sau in cazul comenzilor mari termenul de livrare poate creste pana la 3 saptamani. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.
Cheltuielile de livrare si transport sunt suportate de catre Client.

8. RETURNAREA PRODUSELOR
Conform art. 7, din Ordonanta Guvernului nr.130 / 2000 (aplicabila persoanelor fizice), consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Recomandarile noastre privind returnarea produselor:
Marfa se returneaza in forma sa originala la adresa noastra ( Sos. București-Urziceni nr.63H, com. Afumați, Jud. Ilfov ), fara a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.
Returul se face prin colet cu acceasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 30 de zile de la retur prin transfer bancar sau prin curier.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). SC DAKARD POWER SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.

9. TENTATIVA DE FRAUDA
Orice tentativa de acces neautorizat la server, bazele de date, datelor personale sau continutului site-ului va fi raportata autoritatilor competente si va face obiectul unei plangeri penale catre acestea.

10. LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine Instantelor de Judecata Romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Clientul confirma ca a citit si accepta termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre Client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site.